Rustiek tuinterras

Stel je voor, je volgende bedrijfsvergadering vindt plaats op het rustieke tuinterras van De Heeren van Montfoort. Deze unieke locatie, genesteld tussen twee kerktorens in het pittoreske stadje Montfoort, biedt een inspirerende omgeving voor je zakelijke bijeenkomst.

Het tuinterras van De Heeren van Montfoort is meer dan alleen een onderdeel van de vergaderlocatie. Het is een plek waar je je voor een paar uur in Zuid-Frankrijk waant. Of je nu een formele vergadering plant, of een informele brainstormsessie tijdens een heerlijke lunch, dit tuinterras biedt de perfecte setting.

Na een productieve vergadering biedt het tuinterras de ideale gelegenheid om even bij te praten en de benen te strekken. Geniet van de rustige omgeving, haal een frisse neus en laat de inspirerende sfeer je nieuwe ideeën en inzichten geven. En mocht het 's avonds wat frisser worden dan wordt binnen een minuut een deel van de tuin overkapt en wordt het aangenaam warm door de verschillende heaters.

Als de avond valt, kan het tuinterras worden omgetoverd tot een culinaire hotspot, waar je kunt genieten van een diner terwijl je de dag doorneemt of plannen maakt voor de toekomst.

De Heeren van Montfoort ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar, waardoor het de ideale locatie is voor bedrijven uit het hele land.

Wanneer u uw vergadering wilt afsluiten met een heerlijk diner dan kan dit ook in ons à la carte restaurant.

De unieke ligging van De Heeren van Montfoort biedt je de mogelijkheid om gemakkelijk andere sfeervolle locaties te bereiken, zoals de Commanderij van Sint-Jan en onze prachtige tuinlocatie, Tuin de Hoge Waard. Deze diversiteit aan ruimtes biedt je de flexibiliteit om je vergadering of evenement precies zo in te richten als je wilt.

Voor gasten die van ver komen, biedt Hotel Montfoort comfortabele overnachtingsmogelijkheden op loopafstand, zodat je vergadering of evenement tot in de late uurtjes door kan gaan.

We nodigen je graag uit om onze locatie persoonlijk te bezoeken en te ontdekken hoe de historische charme en moderne faciliteiten van De Heeren van Montfoort je volgende vergadering of evenement kunnen verrijken. Om je alvast een voorproefje te geven, kun je onze 360 graden tour online bekijken.

Laat de betoverende omgeving van De Heeren van Montfoort je inspireren en maak je volgende vergadering of evenement onvergetelijk.

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen over de vergader mogelijkheden.

Bedankt voor het sturen van uw informatie.
Wij komen er zo spoedig mogelijk op terug.
Oops!

U kunt vooraf ook onze 360 graden tour bekijken van al onze locaties.