De Heeren van Montfoort

Stel je voor, je volgende bedrijfsvergadering vindt plaats bij De Heeren van Montfoort, een historisch pand dat smaakvol is ingericht met een modern interieur door topdesigner Eric Kusters. Gelegen in het hart van het pittoreske stadje Montfoort, biedt deze locatie een unieke en inspirerende omgeving voor je zakelijke bijeenkomst.

De Heeren van Montfoort beschikt over verschillende zalen en een uniek (verwarmd) tuinterras, waardoor je je even in Zuid-Frankrijk waant. De flexibiliteit van de zalen maakt het mogelijk om de ruimte precies zo in te richten als je wilt, of je nu een kleine vergadering of een groter evenement organiseert.

Wanneer u uw vergadering wilt afsluiten met een heerlijk diner dan kan dit ook in ons à la carte restaurant.

De unieke ligging van De Heeren van Montfoort biedt je de mogelijkheid om gemakkelijk andere sfeervolle locaties te bereiken, zoals de Commanderij van Sint-Jan en onze prachtige tuinlocatie, Tuin de Hoge Waard. Deze diversiteit aan ruimtes biedt je de flexibiliteit om je vergadering of evenement precies zo in te richten als je wilt.

Voor gasten die van ver komen, biedt Hotel Montfoort comfortabele overnachtingsmogelijkheden op loopafstand, zodat je vergadering of evenement tot in de late uurtjes door kan gaan.

We nodigen je graag uit om onze locatie persoonlijk te bezoeken en te ontdekken hoe de historische charme en moderne faciliteiten van De Heeren van Montfoort je volgende vergadering of evenement kunnen verrijken. Om je alvast een voorproefje te geven, kun je onze 360 graden tour online bekijken.

Laat de betoverende omgeving van De Heeren van Montfoort je inspireren en maak je volgende vergadering of evenement onvergetelijk.

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen over de vergader mogelijkheden.

Bedankt voor het sturen van uw informatie.
Wij komen er zo spoedig mogelijk op terug.
Oops!

U kunt vooraf ook onze 360 graden tour bekijken van al onze locaties.