9.7

hoogstraatzaal

In de Hoogstraatzaal kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. De open haard, midden in ons á la carte restaurant is bij uitstek de plek om te ontspannen en te genieten van al het lekkers wat u aangeboden krijgt.

Dat wil ik zien
Commanderijezaal

De Commanderijezaal is perfect geschikt voor diner, borrel of feest. Deze zaal grenst aan de Tuinzaal en door de openslaande deuren aan ons rustieke Tuinterras.

Dat wil ik zien
tuinzaal

Onze Tuinzaal bevindt zich aan de achterzijde van ons gebouw en kijkt uit over de mooi aangelegde binnentuin. Tijdens een heerlijke zonnige dag kunnen de deuren naar ons rustieke Tuinterras opengezet worden.

Dat wil ik zien
ijsselzaal

De IJsselzaal bevindt zich op de 1e verdieping en grenst aan ons Torenterras. Deze ruimte is geschikt voor private diners, vergadering of feest.

Dat wil ik zien
terraszaal

De Terraszaal grenst aan het rustieke tuinterras. Deze ruimte is perfect voor een klein familiediner en mocht het weer het toelaten kunnen de openslaande tuindeuren geopend worden.

Dat wil ik zien
Kasteel Montfoort

Kasteel Montfoort bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de Heeren van Montfoort.
Beide locaties zijn goed met elkaar te combineren om zo uw gasten een verrassende dag te bezorgen.

Dat wil ik zien
rustiek (verwarmd) tuinterRas

Het rustieke (verwarmde) tuinterras bij De Heeren van Montfoort brengt u in een totaal andere sfeer. Tussen de twee kerktorens in genieten van een heerlijke lunch of in de avond van een culinair diner; dat kan hier uitstekend.
En mocht het onverwachts gaan regenen of te fris zijn dan zetten wij in een handomdraai onze terras overkaping uit en onze terrasverwarmers aan en kunt u blijven genieten.
Waan u voor een paar uur in Zuid-Frankrijk. 

Dat wil ik zien
tuin de hoge waard

Op loopafstand van De Heeren vindt u de prachtige tuin De Hoge Waard. Deze tuin biedt tal van mogelijkheden voor een mooi event, bijvoorbeeld een borrel of een BBQ. Deze sfeervolle tuin, met op de achtergrond de unieke skyline van Montfoort, geeft u een blijvende herinnering.

Dat wil ik zien