zakelijke nieuwjaars-diner-box voor bij u werknemers thuis

Verras uw medewerkers en hun familie met een speciaal voor u samengesteld 5-gangen Nieuwjaarsdiner welke uw medewerkers zonder veel moeite en met lekkere gerechten op tafel kunnen zetten.

Wij leveren de gerechten compleet aan welke alleen een korte bereiding (verwarmen) nodig hebben. In een handomdraai is er een heerlijk en smaakvol Nieuwjaarsdiner thuis op tafel.

MEER INFORMATIE
Nieuwjaar-DINER-BOX met een ludieke GEPERSONALISEERDe uitleg video

Uw medewerkers bedanken in een gepersonaliseerde video waarin u tevens op een ludieke manier uitleg geeft hoe zij hun 4-gangen Nieuwjaarsdiner kunnen bereiden c.q. presenteren. (ondersteund door ons keukenbrigade)

Zonder al te veel moeite zetten uw medewerkers daarna het meest bijzondere, luxe en smaakvolle Nieuwjaarsdiner thuis op tafel.

MEER INFORMATIE
Nieuwjaar-DINER-BOX VIP met een ludiek GEPERSONALISEERDe uitleg video

Met dit avondvullend Nieuwjaars programma worden u medewerkers en het gezin bij hun thuis door ons vermaakt. We stemmen deze unieke avond geheel naar uw wensen samen.

Naast een door ons speciaal voor u samengesteld heerlijk 4-gangen Nieuwjaars diner kan de avond gestart worden met een uniek naar keuze bingo- of pop/pubquiz avond in Nieuwjaarsfeer.

MEER INFORMATIE
Nieuwjaar BORREL-BOX+ VOOR BIJ U WERKNEMERS THUIS

Met deze speciale Nieuwjaar Borrel-Box+ geeft u blijk van waardering aan uw medewerkers en kunnen zij thuis genieten van speciaal geselecteerde bijzondere wijnen of special bieren.

Tevens bieden wij u de gelegenheid om er een avondvullend programma bij te nemen bestaande uit een uniek naar keuze bingo- of pop/pubquiz avond welke in Nieuwjaarsfeer wordt gehouden.

MEER INFORMATIE

VERRAS DIT BIJZONDERE JAAR UW MEDEWERKERS EN HET GEZIN MET EEN UNIEKE Nieuwjaar-DINER-BOX met heerlijke gerechten.

Door de huidige situatie in ons land is het moeilijk om met al uw medewerkers bij elkaar te komen en ze te bedanken voor hun inzet in dit bijzondere jaar. Hiervoor hebben wij een nieuw concept bedacht waarmee u uw medewerkers wel kunt verrassen. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden en het zo persoonlijk maken als u wenst. Lees er meer over in de hierboven genoemde arrangementen.

Dit wordt een avond om nooit te vergeten en waar nog lang over zal worden nagepraat.


Wij zijn er in deze bijzondere tijd ook voor u!

RESTAURANT

GESLOTEN; ALLEEN GEOPEND VOOR AFHALEN:
voor afhalen en bezorgen van dinsdag tot en met zondag

Dagelijks tussen 13:00 en 19:30 uur


BEL EN BESTEL

AFHALEN / BEZORGEN

Dinsdag tot en met zondag

Dagelijks tussen 13:00 en 19:30 uur


BEL EN BESTEL

Verleid uw geliefde met een liefdevol ontbijt-, brunch- of smaakvol 5-gangen diner-box bij u thuis!

valentijns-liefdes-arrangementen

Beleef een liefdevolle Valentijnsdag om nog lang over na te praten.

Kijk hier onze arrangementen en BESTEL!