Voorgerechten

Rode mul

licht gebakken, little gem, radijs en dressing van kokkels

€ 9,50

Sashimi

dun gesneden zalmfilet en tonijn, gamba in tempura, gember, soja en wasabi

€ 13,50

Staartstuk

zacht gegaard en dun gesneden, met Opperdoezensalade, frisée en spekdressing

€ 10,00

Steak tartaar

van robuust weiderund, met Colman's mosterd, gepocheerd hennenei, kropsla en kaaskrokant

€ 12,50

Baba Ganoush

met hangop van geitenyoghurt, krokante eierdooier, auberginekaviaar en crudités

€ 9,50

Pompoensoep

met tomatensalsa, pesto en aardappelkrokantjes

€ 6,50

Langoustinebouillon

met langoustine, enoki, bosui en mosselen

€ 12,50


Klassiekers:

Carpaccio van robuust weiderund

rijkelijk gegarneerd met Parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitten, sjalotjes en frambozen dressing

€ 12,00

Vitello Tonato

kalfsrosbief met tonijnmayonaise, ansjovis, kappertjes, zwarte olijf, rucola en mizuna

€ 10,00