Voorgerechten

Geschroeide tonijn

Met ponzu, gegrilde groentes, rettich, gemarineerde zwam en mayonaise van sesam en kreeft

€ 11,50

 

Carpaccio van zalm

Met citrusdressing, grapefruit, zwarte olijf en mierikswortelmayonaise

€ 9,50

Steak tartaar

Van robuust weiderund, met Colman's mosterd, gepocheerd biologisch hennenei, crostini en Hollandse sla met oma's slasaus

€ 12,50

 

Caprese

Met burrata, crouton, basilicum, tomaat demi sec, rucola en balsamico

€ 8,75

                           

Vitello Tonato

Kalfsrosbief met tonijnmayonaise, ansjovis, kappertjes, zwarte olijf, rucola en mizuna

€ 10,00

 

Strandkrabbenbisque

Met rouille, Gruyère en mosselen


€ 8,50


Soep van knolselderij

Met gerookte amandelen, aardappelkaantjes en truffel crème fraîche


€ 6,50


Klassiekers:

Carpaccio van robuust weiderund

Rijkelijk gegarneerd met Parmezaanse kaas, kappertjes, pijnboompitten, sjalotjes en frambozen dressing

€ 12,00

                                                   

Sashimi

à la minute dungesneden zalmfilet en yellowfin tonijn met wasabi, gemarineerde biologische gember en sojasaus

€ 13,50