Particulier

Kerstbrunch
Eerste en Tweede Kerstdag kunt u in de middag, samen met uw familie/vrienden, genieten van een heerlijke kerstbrunch

Tijd aanvang:            12.30 uur

Prijs volwassenen:     €39,75 p.p.

Prijs kinderen:           €22,50 p.p.

Uitgebreid assortiment van voorgerechtjes op tafel gepresenteerd met o.a:
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitjes en olijfolie
Huisgerookte zalm met kruidensla en limoenmayonaise
Frisse salade met geitenkaas en honing-mosterddressing
Pata Negraham met zoete meloen

Op tafel heerlijk Heerenbrood, Italiaanse olijfolie en boter

***


Sprankelend hoofdgerecht
Een geheel in kerststijl opgemaakt, kerstbuffet met verschillende heerlijke hoofdgerechten, waaronder vlees, vis, vegetarisch, wild, salades en een ruime keuze aan bijgerechten

***

Grand dessert ‘Merry Christmas’
Uitgebreid assortiment van allerlei kleine kerstlekkernijen uit eigen keuken;
gepresenteerd op grote glazen etagères op uw tafel met o.a;
diverse soorten bavarois (bosvruchten/ananas), chocolademousse,
warme appeltaart, Indonesische spekkoek, crème brûlée,
glaasjes hangop en ijshoorntjes in diverse smaken.

€ 39,75 p.p. alle drankjes zijn op basis van nacalculatie

Voor liefhebbers serveren wij tot besluit
koffie & thee met diverse zoetigheden uit eigen keuken.

Dit bruncharrangement kunnen wij u inclusief Prosecco, buffet, wijnen/consumpties Hollands assortiment en koffie/thee met zoetigheden aanbieden voor de all-in prijs van
65,00 euro p.p.

Ook kinderen komen deze dagen niets tekort. Speciaal voor hen hebben wij een mooie kinderkamer met o.a; speelgoed, spelcomputers, kleurplaten met kleurtjes en een sjoelbak. De Kerstman komt ook op bezoek met een kleine verrassing voor ieder kind!
Voor € 22,50 p.p. verzorgen wij een heerlijk kinderkerst-keuzemenu.

Kerstdiner

Een avondvullend culinair en sfeervol kerst keuzediner.
Deze avond wordt omlijst met live muziek!  

Tijd ontvangst:          18.00/18.30 uur

Prijs volwassenen:    €59,50 p.p.

Prijs kinderen:           €24,75 p.k.

Welkomst amuse:

Een creatie van de chef om de smaakpapillen op gang te brengen

***

Een uitgebreid assortiment van diverse voorgerechten

Carpaccio van ossenhaas met frambozendressing

Eendenham met cantaloupe meloen

Noorde garnaaltjes met cognacsaus

Duo van gerookte vis: heilbot en zalm

Gebakken en gepelde gamba’s in knoflookolie

Op tafel warme Heerenbroodjes met Italiaanse olijfolie en boter

 

***

Tussengerecht:

Eendenborstfilet met gepofte sjalot, biet en truffeljus

***

Keuze hoofdgerecht:


Hertenbiefstuk met een jus van rode wijn, stoofperen en rode kool

OF

Zeebaarsfilet met saffraansaus en groentesalsa

 

***

Grand Dessert De luxe:

Een uitgebreid assortiment van heerlijke lekkernijen, met bavarois

(bosvruchten / ananas), hangop met bosvruchtensaus, Indische spekkoek, chocolademousse, vers fruit, warme appeltaart, hoorntjes met diverse smaken ijs en warme kersen