Mogelijkheden

Met uw wensen als uitgangspunt maken wij van uw huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis. Afhankelijk van uw wensen, wordt het hele feest u van a tot en met z uit handen genomen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Van de muziek tot en met de verlichting en/of koud/warm buffet danwel diner en alles wat daar tussen zit. Als u dat wenst organiseren wij het hele feest voor u, inclusief het contracteren van een band, cameraman voor video-opnames, een fotograaf, etc.

De sfeervol ingerichte zaal en het bedienend personeel dat stijlvol gekleed zal zijn, staan geheel ten dienste van u en de gasten. De zaal kan geheel in stijl ingericht worden. Bij de entree plaatsen wij een tafel voor een eventueel receptieboek. 

Verder zorgen wij in overleg met u voor een gezellige receptieopstelling van tafels en stoelen. Het is mogelijk om zitplaatsen voor alle gasten te creƫren, maar ook kan er rekening mee worden gehouden dat een aantal gasten zich liever informeel door de ruimte beweegt, bijvoorbeeld op onze dansvloer.

Afhankelijk van uw keuze wat betreft een receptie met of zonder feestavond aansluitend, kunnen wij een ieder ontvangen met een kopje koffie of een welkomstdrankje.

Tijdens het feest of de borrel mag een lekker hapje natuurlijk niet ontbreken. Afhankelijk van uw eigen wensen kan het bedienend personeel rondgaan met zelfgemaakte koude hapjes, maar ook kunnen wij voor luxe warme gerechtjes zorgen. Bij buffetten vindt u meer informatie over onze mogelijkheden.

Onze ruime ervaring is uw garantie dat alles perfect geregeld wordt. De feestdag zelf is echter nooit routine: onze inzet en enthousiasme zijn erop gericht een uniek en onvergetelijk feest voor u te verzorgen. En u heeft de zekerheid dat de rekening geen verrassing wordt! We hanteren een prijsindicatie per gast, zodat u van tevoren de kosten kunt inschatten. Graag bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden van ons zalencentrum om voor u een feest op maat te organiseren, tevens kunt u dan een aantal geschikte zaalruimten bezichtigen.